HUOM! Toiminta keskeytetty!!!

Posted by & filed under Uncategorized.

Hallituksen antaman koronavirusta koskevan ohjeistuksen johdosta Tanssistudio Liikkeen tanssi- ja kehonhuoltotunnit on toistaiseksi peruttu.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta sekä viranomaisten ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tiedoitamme jatkosta. Tiedossamme ei ole, että studiolla olisi todettu tartuntoja. 

Toivomme maltillisuutta. Olemme yhteydessä jatkumisesta.

Rauhallista mieltä ja terveinä pysymistä toivoen,

Tanssistudio Liike

 

Due to government policy on coronavirus, Dancestudio Liike’s dance- and bodycare classes have been cancelled.

We will be actively monitoring the situation and the authorities` instructions regarding the coronavirus and will send you further information. 

We hope for restraint. We will contact you about continuation of classes.

Wishing peace of mind and staying healthy,

Dancestudio Liike

Feldenkrais-Työpaja 21.4.2020 on peruttu!!!

Posted by & filed under Uncategorized.

FELDENKRAIS-TYÖPAJA tiistaina 21.4. klo 18.30-20.30

Teemana ’Sisältä ulos’

– kehon sisäinen kokemus ja aistimus suhteessa ympäröivään tilaan, liikkeen kokemuksellisuus ja tilallisuus.

Feldenkrais-menetelmä on kehollinen oppimismenetelmä, jonka avulla ihminen oppii syventämään kehontuntemustaan ja lisäämään kehonsa hallintaa miellyttävien ja yksinkertaisten liikkeiden avulla. Tällaista oppimista on myös nimitetty orgaaniseksi oppimiseksi. Tunneilla opettaja ohjaa liikesarjoja sanallisesti, alkaen yksinkertaisesta ja lisäten vaihtoehtoja ja variaatioita.

Feldenkrais-työskentely paneutuu kehontuntemukseen ja oman liikkeen ja toiminnallisuuden havainnoimiseen. Erilaiset liikevariaatiot syventävät ja stimuloivat liikkeensäätelyn mekanismejamme, voimme oppia uusia tapoja ja keventää omaa toimintaamme ja yllättyä miten vähemmän on usein enemmän. Feldenkrais-tunnin jälkeen olo on yleensä rento ja levollinen ja ajatus on selkeämpää.

Ohjaaja RAISA VENNAMO

Hinta 35 € (sis. alv.)

Ilmoittaudu mukaan!