Opettajat

Aare Rander on taidetieteen maisteri. Hän on opiskellut Tallinnan yliopistossa ja Kuopion konservatoriossa. Studiollamme hän opettaa jazz- ja nykytanssia, kehonhuoltoa ja äijäjoogaa. Opettajana hän pyrkii huomioimaan kaikki yksilöinä ja auttaa heitä kehittymään omista lähtökohdista.

Camilla Rajalin opiskeli tanssia Svenska Baletskolanissa Ruotsissa ja Suomen Kansallisoopperan Balettikoulussa. Hän teki tanssiuransa Suomen Kansallisbaletissa. Opettajana Camilla halua välittää tanssijakokemuksia oppilailleen. Hän rohkaisee kaikkia kokeilemaan tanssia, sen tuomaa iloa ja haasteita, sekä kokemaan edistymistä ja oivalluksia.

Cristian de J. Pereira opiskeli Grupo de Capoeira Filhos de Tigre – capoeiraseurassa mestre Tigren johdolla. Hän valmistui capoeiraopettajaksi vuonna 2013. Studiollamme hän opettaa capoeiraa ja lasten tempputanssia. Opettajana hän auttaa oppilaita ylittämään haasteita ilman paineita ja kokemaan capoeiran liikekielen lumoa.

Sini Lehti on entinen muodostelmaluistelija ja nykyinen intohimoinen vannetanssija. Studiollamme hän opettaa lasten tempputanssia. Opettajana Sini auttaa avamaan maailmaa tanssin ja kehonhallinnan pariin, sekä kokemaan musiikin ja liikkeen tuomaa iloa ja lumoa.